Donderdag 01-11-2012
01 November 2012 | Oeganda, Kampala
Vandaag kunnen we uitslapen. Er was een optionele game drive maar dan moesten we weer heel vroeg op . Deze game drive was ingelast om te kijken of we op het allerlaatste moment nog leeuwen konden vinden. Gelukkig hebben wij die gisterenavond nog gezien en hebben daarom besloten even rustig aan te doen. Om 10 uur worden we opgehaald ( voor jullie is het dan 8 uur) . We hebben de goede keuze gemaakt om niet mee te gaan want het regent en dan is dieren spotten heel lastig. Zo meteen gaan we naar het zuidelijke deel van Queen Elizabeth National park wat ongeveer 2 uur rijden is. Daar gaan we lunchen en vanmiddag hebben we de volgende game drive. Op zoek naar de boomklimmende leeuwen. Wij zijn uitgerust en fit dus zijn er klaar voor. Weet niet of we daar weer wifi hebben. Wordt vervolgd.
02 November 2012 - 14:47
Kitty:
hey jp en gonny
ja zo n reis is wel erg mooi en indrukwekkend maar tevens ook vermoeiend maar als er 2 game drives zijn dan heb je groot gelijk dat je ff uitslaapt
nou geniet nog even hier word het steeds frisser
nou op naar het volgende verslag
grts kitty -
06 November 2012 - 14:29
Marcel:
Hey wereldreizigers, jullie hebben weer een mooie reis te pakken als ik het allemaal zo lees. Het schiet wel weer op zo, nog een paar daagjes. Hoop dat de gorillatrack ook nog naar verwachting is. Het zal wel weer een hele zit worden om alle foto's en video's te bekijken. Wens jullie nog een paar mooie vakantiedagen.
Marcel