Dag 3 San jose - Sarapique
Door: JP
10 November 2008 | Nederland, Breda
Vandaag vertrekken we uit San Jose en gaat het eindelijk beginnen waar we voor gekomen zijn. Weg uit die gore stad.
Zijn naar de Watervallen geweest en naar een vlindertuin. In het gebied van de Paos vulkaan. De watervallen waren erg mooi, helaas ging het regenen.
8-11
s´Morgens een boottocht gemaakt over de rivier de Sarapique. Mooie tocht waar we een luiaard, toekans ,apen en kaaimannen hebben gezien.
s´Middags zijn we gaan raften. Met mooi weer op de boot stappen waar het begin het meest ruig was. Halverwege kwamen we in een gigantische stortbui maar gelukkig was het warm water. Na enkele bliksem en donderslagen kwamen we zeiknat aan . Een leuke tocht maar wat mij betreft mag het best iets heftiger. Aangekomen in het hotel was de stroom uitgevallen. Dit kan je verwachten in dit soort landen.
9-11
Voor het vertrek eerst nog een jungle tocht met een gids.Wendy was zeer enthousiast en vertelde er lustig op los. Grote bijtende mieren gezien. Een witte vleermuis en enkele toekans.
Wendy begon helemaal sporen van enthousiasme te trekken toen ze het geluid hoorde van groene papagaaien. Zeker toen er een vijftal overvlogen. Blijkt dat deze zeer zeldzaam zijn en er nog maar 200 zijn in CR.
Na een uitloop van een uur op weg naar La Fortuna